Cat Chow Sterilized сухий корм для стерилізованих котів з індичкою

Бренд: CAT CHOW
Номер: 64399
267грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Сухий корм Cat Chow Sterilised (Кет Чау Стерілайзд) з індичкою – це повнораціонне харчування для дорослих стерилізованих кішок / кастрованих котів.

З 1926 року експерти Purina досліджували питання природних потреб домашніх улюбленців, щоб розробити повнораціонний корм, який підтримуватиме їх здоров’я та відмінне самопочуття. Щодня на наших фабриках ми робимо декілька сотень перевірок якості продукції, тож ви можете бути впевнені у якості, на яку ви очікуєте, завжди.

Формула сухого корму Cat Chow (Кет Чау) ретельно створювалася, аби 50% білків у складі були тваринного походження, а натуральні інгредієнти у складі продукту робили продукт ще більш апетитним та смачним.

До складу корму для котів Cat Chow (Кет Чау) входять білок високої якості та натуральні інгредієнти: горох, морква, цільні злаки, цикорій та дріжджі. Cat Chow (Кет Чау) містить у складі індичку. 50% білків у складі продукту – тваринного походження, що допомагає задовольнити потреби кота. Рецептура корму також включає в себе цикорій, який є натуральним джерелом пребіотику, направленим на покращення травлення, тож ваш котик отримає максимум користі з їжі, яку він споживає.

Переваги цього корму для котів

  • На 100% повнораціонний та збалансований корм, без додавання штучних барвників.
  • 50% білків тваринного походження. Дбайливо створений на 50% з білків тваринного походження та з вмістом натуральних інгредієнтів.
  • З натуральним пребіотиком. Формула, збагачена цикорієм, що є натуральним пребіотиком, допомагає покращити процес травлення вашого кота.
  • Формула з необхідним рівнем білків та жирів допомагає зберігати м'язи міцними і підтримувати здорову вагу. Спеціально розроблений, щоб допомогти урівноважити вплив гормональних змін, пов’язаних зі стерилізацією/кастрацією.
  • Експертиза з 1926 року. Вклад у здоров'я та гарне самопочуття наших улюбленців з 1926 року.


Склад: зернові* (цільнозернові 41%), м`ясо та субпродукти тваринного походження (25%, з яких 4% індички), екстракти рослинного протеїну, тваринні жири, продукти переробки овочів, овочі* (2% сушеного кореня цикорію, 0.07% сушеної моркви, що еквівалентно 0.4% моркви, 0.07% сушеного гороху, що еквівалентно 0.4% гороху), мінеральні речовини, дріжджі* (0.3%).
*Натуральні інгредієнти.

Добавки: Поживні кормові добавки: МО/кг(IU/kg): вітамін А: 14 000; вітамін D3: 1150; вітамін Е: 100; мг/кг(mg/kg): сульфат заліза: (Fe: 53); йодат кальцію: (I: 1.7); сульфат міді: (Cu: 10); сульфат марганцю: (Mn: 5.7); сульфат цинку: (Zn: 74); селеніт натрію: (Se: 0.12); таурин: 980. Aнтиоксиданти, консервант.

Поживні речовини: сирий протеїн: 35%, сирий жир: 9%, сира зола: 8%, сира клітковина: 3.5%.

Рекомендації щодо годівлі: див. таблицю на упаковці. Перший стовпчик «Вага тварини (кг/kg)», другий стовпчик «Кількість корму (грам на день)».

Корм Cat Chow (Кет Чау) необхідно включати до раціону тварини поступово протягом 7 днів. Середня добова норма розрахована для помірно активних котів за нормальної температури оточуючого середовища. Добова норма може змінюватись в залежності від індивідуальних потреб кота та має бути адаптована таким чином, щоб зберегти його струнку статуру. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час.

Рекомендації щодо зберігання
Зберігати у сухому прохолодному місці. Дату "Вжити до кінця", реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
1-5 кг, 10 та більше
Клас
Преміум
Фізіологія
Дорослий
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.