Dolfos Dolvit Senior Plus Долфос Сеньйор для собак 90 тб.

Номер: 59878
518грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Містить в своєму складі глюкозамін – речовина, що виробляється хрящовою тканиною суглобів, є компонентом хондроїтину і входить до складу синовіальної рідини. Підтримує функціонування суглобів,підвищує їх рухливість.
Комплекс збагачений природними речовинами: женьшень, журавлина, токофероли, капсаїцин. Компоненти препарату поліпшують загальний стан, зміцнюють імунітет, допомагають зберегти життєву силу та здоров’я тварин.

Комплекс розроблений з урахуванням всіх вікових змін обміну речовин. У літніх собак, поступово знижується потреба в мінеральних речовинах, зате збільшується необхідність отримання жирних кислот, необхідних для боротьби з віковими проблемами шкіри і шерсті. До того ж з віком зменшується здатність організму засвоювати вітаміни, сповільнюються обмінні процеси
Добавка підтримує імунітет, захищає від стресів, забезпечує стабільну роботу шлунково-кишкового тракту, покращує стан шкіри та шерсті.

Дозування і спосіб застосування:
1 табл. на 10 кг маси тіла в день.
Рекомендований курс прийому 30 днів.Це спеціально збалансований вітамінний комплекс для літніх собак з глюкозаміном, аргініном, вітамінами, мінералами і антиоксидантами. Розроблений з урахуванням вікових змін обміну речовин.
Регулярне застосування комплексу допомагає організму краще засвоювати вітаміни і прискорює обмін речовин. Завдяки цьому собака веде більш активний спосіб життя.
Містить натуральні антиоксиданти і вітамін С, що підтримують імунну систему, і відповідає специфічним потребам собак у віці.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.