Farmina N&D Grain Free Prime Chicken & Pomegranate Neutered Adult Фарміна корм для стерилізованих кішок Курка та гранат 1.5 кг.

Номер: 78413
925грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Беззерновий сухий корм для дорослих стерилізованих або кастрованих котів і кішок Farmina N&D

Представлена ​​лінійка кормів Farmina розроблена за участю провідних фахівців та вчених Італії, головне завдання яких полягало в тому, щоб створити не просто поживний, але й збалансований, що допомагає зберігати здоров'я улюблених вихованців, раціон. Все в цьому кормі ідеально, починаючи від розміру гранул і закінчуючи їх вмістом, порадуйте вірного друга цими ласощами, і Ви побачите позитивні зміни, як у зовнішньому вигляді мурлики, так і її поведінці.

Дієтологічна система, заснована на природних особливостях представників чотирилапих тварин, Natural & Delicious Grain Free – система харчування для м'ясоїдних без вмісту зернових культур та ГМО, понад 70% інгредієнтів якої складають по-справжньому високоякісні компоненти тваринного походження.

Корм для дорослих стерилізованих кішок  призначений для профілактики сечокам'яної хвороби у стерилізованих або кастрованих котів та кішок старше 12 місяців. І якщо

Сухий корм для стерилізованих кішок купити

  • Курка в кормах для домашніх тварин - джерело легкозасвоюваного тваринного білка, який має найвищу біологічну цінність, і постачає всі необхідні амінокислоти в потрібних пропорціях.
  • Картопля містить вітаміни групи B, вітамін С, багато калію, цинку, міді, заліза, магнію та інших поживних речовин.
  • Пташиний жир - високоперетравне джерело незамінних Омега-6 жирних кислот, особливо лінолевої кислоти.
  • Риб'ячий жир є джерелом енергії та Омега-3 жирних кислот, у тому числі ДГК (докозагексаєнової кислоти) та ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри та вовни.
  • Горох є відмінним замінником злаків, оскільки має нижчий глікемічний індекс, це якісне джерело рослинного білка, вуглеводів та клітковини.
  • Яйця - одне з найцінніших джерел білка, який засвоюється організмом котів та собак на всі 100%. Яйця також містять холін – поживну речовину, яка відіграє важливу роль у функціонуванні клітин, у тому числі мозку, а також лютеїн та зеаксантин – антиоксиданти, які допомагають зберегти зір.
  • Морква — найбагатше джерело клітковини, яка позитивно впливає на роботу ШКТ тварини.
  • Екстракт дріжджів містить вітаміни, ферменти та маннанові олігосахариди – пребіотики, що підтримують здорову, збалансовану мікрофлору кишечника, а також бета-глюкани – полісахариди, що стимулюють імунітет.

Аналітичний склад корму

компонент Зміст
білок 46,01%
жир 11,01%
зола 8,91%
клітковина 5,11%
кальцій 1,51%
фосфор 1,31%
магній 0,09%
Омега 3 0,45%
Омега-6 2,01%

Склад корму для кішок Фарміну

  • Свіже куряче філе (30%), дегідратоване куряче м'ясо (28%), картопля, курячий жир, дегідратовані цілісні яйця, свіжий оселедець, дегідратований оселедець, риб'ячий жир, гідролізат тваринного білка, волокна гороху, сушена морква, сушена , маннанолігосахариди, порошок гранату (0,5%), сушені яблука, порошок шпинату, подорожник (0,3%), порошок чорної смородини, дегідратований солодкий апельсин, порошок чорниці, хлорид натрію, сухі пивні дріжджі, корінь %), глюкозамін, хондроїтинсульфат, екстракт календули (джерело лютеїну).

Вітаміни та мінерали:

  • Вітамін А 18000МЕ; Вітамін D3 1200 МЕ; Вітамін Е 600мг; Вітамін С 300мг; Ніацин 150мг; Пантотенова кислота 50мг; Вітамін В2 20мг; Вітамін В6 8,1 мг; Вітамін В1 10мг; Вітамін H 1,5мг; Фолієва кислота 1,5мг; Вітамін B12 0,1 мг; хлорид холіну 2800мг; бета-каротин 1,5мг; хелат цинку 910мг; хелат марганцю 380мг; хелат заліза 250мг; хелат міді 88мг; селенометіонін 0,4мг; DL-метіонін 5000мг; таурін 5000мг; L-карнітин 400мг.

Спеціальні добавки:

  • екстракт алое віра 1000 мг; екстракт зеленого чаю 100 мг; екстракт розмарину.

Норми годування кішки

  • Виробник на упаковці вказує норми годівлі тварини, виходячи з ваги або віку вихованця та рівня його активності. Але завжди варто враховувати особливості вашого улюбленця. Тому краще обговорити добову норму вживання з ветеринаром та узгодити, наприклад, додатковий вологий прикорм, якщо він необхідний;
  • Переходити на корм потрібно поступово. Протягом кількох днів (до тижня) підмішуйте коту нове харчування у звичне невеликими порціями, щоб її харчова система звикла до нового складу. При плавному переході можна виключити або мінімізувати розлад шлунково-кишкового тракту;
  • У вихованця завжди повинен бути доступ до чистої та свіжої води.

Вага кішки, кг Норма годування, гр
2 24 - 32
2,5 28 - 38
3 32 - 42
3,5 36 - 48
4 40 - 52
4,5 42 - 56
5 45 - 60
5,5 48 - 65
6 52 - 68
6,5 54 - 72

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.