Farmina N&D Pumpkin Grain Free Cat Adult Duck & Cantaloupe Фармін Беззерновий сухий корм з качкою та гарбузом для котів і кішок 1.5 кг

Номер: 80553
924грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Беззерновий сухий корм для дорослих котів та кішок Farmina N&D

Корм холістик класу від італійського бренду Farmina створений спільно з ветеринарами та фахівцями у галузі розробки рецептури кормів для забезпечення всіх потреб організму наших чотирилапих улюбленців. Farmina Pet Foods співпрацює з кафедрою ветеринарної дієтології Університету Неаполя імені Федеріко ll. Це забезпечує постійний розвиток інноваційних рецептів харчування для свійських тварин, а відповідно – його якість та ефективність.

Лінійка продуктів N&D Grain Free відрізняється низьким глікемічним індексом, оскільки виробляється без зернових, що дозволяє поступово виділяти енергію протягом дня.

Беззернові корми для кішок холістик класу  ідеально підходять для різних порід котів і кішок, а також вихованців, які мають чутливе травлення або схильність до алергії. І якщо

Купити корм для кішок з качкою гіпоалергенний

  • Качка - це хороше джерело білка для тварин, які страждають на алергію. Качиний білок багатий за амінокислотним складом, також у м'ясі містяться всі необхідні для собак і кішок вітаміни та мінерали.
  • Гарбуз - дієтичний низькокалорійний овоч, багатий на бета-каротин. Він містить мінімальну кількість грубої клітковини - підходить для тварин із чутливим травленням. Сирий гарбуз покращує кровотворення, роботу серця та печінки, підтримує водно-сольовий баланс.
  • Яйця - одне з найцінніших джерел білка, який засвоюється організмом котів та собак на всі 100%. Яйця також містять холін – поживну речовину, яка відіграє важливу роль у функціонуванні клітин, у тому числі мозку, а також лютеїн та зеаксантин – антиоксиданти, які допомагають зберегти зір.
  • Морква — найбагатше джерело клітковини, яка позитивно впливає на роботу ШКТ тварини.
  • Риб'ячий жир є джерелом енергії та Омега-3 жирних кислот, у тому числі ДГК (докозагексаєнової кислоти) та ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри та вовни.
  • Екстракт дріжджів містить вітаміни, ферменти та маннанові олігосахариди – пребіотики, що підтримують здорову, збалансовану мікрофлору кишечника, а також бета-глюкани – полісахариди, що стимулюють імунітет.

Аналітичний склад корму

компонент Зміст
білок 44,01%
жир 20,01%
зола 8,71%
клітковина 1,81%
кальцій 1,51%
фосфор 1,31%
Омега 3 0,91%
Омега-6 3,31%

Склад корму для кішок Фарміну

  • Свіже м'ясо качки без кісток (30%), дегідратоване м'ясо качки (28%), гороховий крохмаль, курячий жир, дегідратований гарбуз (5%), дегідратовані цілісні яйця, свіжий оселедець, дегідратований оселедець, рибний жир рибний жир, сушена , сушена люцерна, інулін, фруктоолігосахариди, маннанолігосахариди (дріжджовий екстракт), сушена мускусна диня (0,5%), сушений гранат, сушені яблука, сушений шпинат, подорожник (0,3%), сушена чорна смородина, чорниця, хлорид натрію, сухі пивні дріжджі, куркума (0,2%), глюкозамін, хондроїтин сульфат, екстракт календули (джерело лютеїну).

Вітаміни та мінерали:

  • Вітамін А - 18000МЕ; Вітамін D3 – 1200 МЕ; Вітамін Е – 600мг, вітамін С – 300мг; Нікотинова кислота – 150мг; Пантотенова кислота – 50 мг; Вітамін В2 – 20мг; Вітамін В6 – 8,1 мг; Вітамін В1 – 10мг; Вітамін Н – 1,5мг; Фолієва кислота – 1,5 мг; Вітамін В12 - 0,1 мг; Холіну хлорид – 2500мг; Бета-каротин – 1,5 мг; Хелат цинку аналогічний метіоніну гідроксилази – 910мг; Хелат марганцю аналогічний метіоніну гідроксилази – 380мг; Хелат заліза гідрату гліцину – 250мг; Хелат міді аналогічний метіоніну гідроксилази - 88мг; Збагачені селеном інактивовані дріжджі – 0,40 мг; DL-метіонін - 5000мг; Таурін - 4000мг. Спеціальні добавки: екстракт алое віра – 1000 мг; екстракт зеленого чаю – 100мг; екстракт розмарину. Антиоксиданти: екстракт токоферолів натурального походження.

Норми годування кішки

  • Виробник на упаковці вказує норми годівлі тварини, виходячи з ваги або віку вихованця та рівня його активності. Але завжди варто враховувати особливості вашого улюбленця. Тому краще обговорити добову норму вживання з ветеринаром та узгодити, наприклад, додатковий вологий прикорм, якщо він необхідний;
  • Переходити на корм потрібно поступово. Протягом кількох днів (до тижня) підмішуйте коту нове харчування у звичне невеликими порціями, щоб її харчова система звикла до нового складу. При плавному переході можна виключити або мінімізувати розлад шлунково-кишкового тракту;
  • У вихованця завжди повинен бути доступ до чистої та свіжої води.
Вага кішки, кг Норма годування, гр
2 22-36
2,5 25-42
3 28-48
3,5 32-52
4 35-58
4,5 38-62
5 40-68
5,5 42-72
6 45-76
6,5 48-80

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.