Farmina N&D Low Grain Ocean Cod & Orange Adult Cat Фарміну низькозерновий сухий корм з тріскою та апельсином для дорослих котів та кішок 1.5 кг

Номер: 80241
733грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Низькозерновий сухий корм для дорослих котів та кішок Farmina N&D Low Grain

Представлена ​​лінійка кормів Farmina розроблена за участю провідних фахівців та вчених Італії, головне завдання яких полягало в тому, щоб створити не просто поживний, але й збалансований, що допомагає зберігати здоров'я улюблених вихованців, раціон. Все в цьому кормі ідеально, починаючи від розміру гранул і закінчуючи їх вмістом, порадуйте вірного друга цими ласощами, і Ви побачите позитивні зміни, як у зовнішньому вигляді мурлики, так і її поведінці.

Дієтологічна система, заснована на природних особливостях представників чотирилапих тварин, Natural & Delicious Low Ancestral Grain – система харчування для м'ясоїдних із вмістом понад 60% по-справжньому високоякісних інгредієнтів тваринного походження, кількох видів анцестральних зернових культур (спельту та овес) та вільних від ГМО.

Гіпоалергенні корми для кішок холістик  призначені для дорослих вихованців старше 12 місяців для повнораційного збалансованого харчування та запобігання розвитку проблем з харчовою непереносимістю та травленням. І якщо

Сухі корми для дорослих кішок купити

  • У тріску міститься багато вітамінів (особливо ніацину та B12) та мінеральних речовин (фосфору, калію, кальцію, фтору та ін.). Фосфор необхідний для мозкової діяльності тварин, калій захищає їхнє серце, крім цього м'ясо тріски сприяє кровотворенню, покращує роботу печінки та органів травлення. А поліненасичені жирні кислоти Омега ряду благотворно впливають на шерсть, шкіру та загальне самопочуття вихованців.
  • Риб'ячий жир є джерелом енергії та Омега-3 жирних кислот, у тому числі ДГК (докозагексаєнової кислоти) та ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри та вовни.
  • Овес - джерело високоперетравлюваних вуглеводів, білка та поживної клітковини. Відрізняється низьким глікемічним індексом (40), тому корисний для діабетиків, алергічних та літніх вихованців.
  • Спельта - злакова культура, але в порівнянні з пшеницею зерна спельти містять більше білка (від 27% до 37%), заліза та вітамінів групи В, а також менше глютену, який часто викликає у тварин алергію.
  • Горох є відмінним замінником злаків, оскільки має нижчий глікемічний індекс, це якісне джерело рослинного білка, вуглеводів та клітковини.
  • Клітковина бурякового жому забезпечує джерелом енергії, яке може покращити здоров'я товстої кишки, поряд зі збільшенням маси та вологи стільця тварини.
  • Екстракт дріжджів містить вітаміни, ферменти та маннанові олігосахариди – пребіотики, що підтримують здорову, збалансовану мікрофлору кишечника, а також бета-глюкани – полісахариди, що стимулюють імунітет.

Аналітичний склад корму

компонент Зміст
білок 36,01%
жир 20,01%
зола 8,01%
клітковина 1,91%
кальцій 1,21%
фосфор 1,15%
магній 0,09%
Омега 3 2,51%
Омега-6 1,81%

Склад корму для кішок Фарміну

  • Свіжа тріска (27%), дегідратована тріска (26%), риб'ячий жир (оселедець), спельта (10%), овес (10%), пульпа цукрових буряків, волокна гороху, сушена морква, сушена люцерна, інулін, фруктоолігосахариди, екстракт (джерело маннанолігосахаридів), дегідратований солодкий апельсин (0,5%), сушені яблука, сушений гранат, сушений шпинат, подорожник (0,3%), чорниця сушена, хлорид натрію, сухі пивні дріжджі, корінь куркуми (0, ), глюкозамін, хондроїтин сульфат.

Вітаміни та мінерали:

  • Вітамін А - 18000 ME; Вітамін D3 - 1200 ME; Вітамін Е – 600 мг; Вітамін С – 300 мг; Ніацин – 150 мг; Пантотенова кислота – 50 мг; Вітамін В2 – 20 мг; Вітамін В6 – 8,1 мг; Вітамін B1 – 10 мг; Вітамін H – 1,5 мг; Фолієва кислота – 1,5 мг; Вітамін B12 – 0,1 мг; Холіну хлорид – 2500 мг; Бета-каротин – 1,5 мг; Хелат цинку аналогічний метіоніну гідроксилази – 910 мг; Хелат марганцю аналогічний метіоніну гідроксилази – 380 мг; Хелат заліза гідрату гліцину – 250 мг; Хелат міді аналогічний метіоніну гідроксилази – 88 мг; DL-метіонін – 5000 мг; Таурін – 4000 мг; L-карнітин – 300 мг. Спеціальні добавки: екстракт алое віра – 1000 мг; екстракт зеленого чаю – 100 мг; екстракт розмарину. Антиоксиданти: екстракт токоферолів натурального походження.

Норми годування кішки

  • Виробник на упаковці вказує норми годівлі тварини, виходячи з ваги або віку вихованця та рівня його активності. Але завжди варто враховувати особливості вашого улюбленця. Тому краще обговорити добову норму вживання з ветеринаром та узгодити, наприклад, додатковий вологий прикорм, якщо він необхідний;
  • Переходити на корм потрібно поступово. Протягом кількох днів (до тижня) підмішуйте коту нове харчування у звичне невеликими порціями, щоб її харчова система звикла до нового складу. При плавному переході можна виключити або мінімізувати розлад шлунково-кишкового тракту;
  • У вихованця завжди повинен бути доступ до чистої та свіжої води.
Вага кішки, кг Норма годування, гр
2 23-36
2,5 25-42
3 28-48
3,5 32-52
4 35-58
4,5 38-62
5 40-66
5,5 42-70
6 45-75
6,5 48-80



**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.