Farmina Vet Life Struvite Фарміна Вет Лайф Cat Ветеринарна дієта для котів і кішок при сечокам'яній хворобі 2 кг

Номер: 79098
971грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Лікувальний сухий корм для дорослих котів та кішок із сечокам'яною хворобою Farmina Vet Life Cat Struvite

Farmina Vet Life Natural Diet – це нова революційна ветеринарна лінійка натуральних продуктів Farmina Pet Foods. Спільно з кафедрою Ветеринарної Дієтології Університету Неаполя імені Федеріко ll Farmina розробила ідеальні дієтологічні стратегії для домашніх вихованців, які хворіють чи вже перенесли хвороби. Інноваційне харчування має всі параметри для відновлення тваринного організму, і що дуже важливо – воно смачне!

Farmina Vet Life Struvite  – дієтичне харчування для котів, розроблене для розчинення струвітних уролітів.

Показання:

  • Розчинення та профілактика утворення струвітних кристалів та каміння
  • У складі лікування бактеріальних інфекцій сечових шляхів
  • Профілактика кристалурії

Протипоказання :

  • не використовуйте підкислюючі речовини сечі
  • хронічна ниркова недостатність
  • хвороба серця

Купити лікувальний корм для кішок при сечокам'яній

Можна для дорослих вихованців від 1 до 7 років із сечокам'яною хворобою струвітного типу. Перед введенням корму до раціону рекомендуємо звернутися до ветеринару для обстеження та коректного призначення лікувального корму. Самолікування може нашкодити тварині та посилити її проблеми. Слід зазначити особливості та переваги складу лікувального корму:

  • Курка в кормах для домашніх тварин - джерело легкозасвоюваного тваринного білка, який має найвищу біологічну цінність, і постачає всі необхідні амінокислоти в потрібних пропорціях.
  • Рис - це корисне джерело вуглеводів, яке добре перетравлюється, містить менше глютену, ніж решта злаків, і підходить для тварин з чутливим травленням або харчовою алергією.
  • Овес - джерело високоперетравлюваних вуглеводів, білка та поживної клітковини. Відрізняється низьким глікемічним індексом (40), тому корисний для діабетиків, алергічних та літніх вихованців.
  • Риб'ячий жир є джерелом енергії та Омега-3 жирних кислот, у тому числі ДГК (докозагексаєнової кислоти) та ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри та вовни.
  • Пташиний жир - високоперетравне джерело незамінних Омега-6 жирних кислот, особливо лінолевої кислоти.
  • Яйця - одне з найцінніших джерел білка, який засвоюється організмом котів та собак на всі 100%. Яйця також містять холін – поживну речовину, яка відіграє важливу роль у функціонуванні клітин, у тому числі мозку, а також лютеїн та зеаксантин – антиоксиданти, які допомагають зберегти зір.
  • Екстракт чорнобривців (календули) є джерелом лютеїну - корисною добавкою для зору (захищає сітківку від УФ-променів), він не синтезується в клітинах організму тварини, але добре засвоюється, потрапляючи всередину разом із їжею.

Аналітичний склад корму

компонент Зміст
білок 34,01%
жир 16,01%
зола 5,91%
клітковина 1,21%
кальцій 0,81%
фосфор 0,61%
натрію 0,26%
калію 0,45%
магній 0,06%
хлориди 0,95%
сірка 0,41%
Омега-6 3,11%
Омега 3 0,41%

Склад корму для кішок Фарміну

  • Кукурудзяний глютен, рис, дегідратоване куряче м'ясо, овес, тваринні жири, гідролізат білків тваринного походження, дегідратовані цілісні яйця, риб'ячий жир, дегідратована риба, хлорид калію, рослинна олія, дигідрат сульфат кальцію, карбонат кальцію, інуліндино, фрукто , екстракт календулі (джерело лютеїну). Джерело білка: кукурудзяний глютен, дегідратоване куряче м'ясо, гідролізат курки та риби, яйця, риба. Добавка для контролю рН січі: DL-метіонін (7 г/кг), дигідрат сульфат кальцію (5 г/кг).

Вітаміни та мінерали:

  • Вітамін А 15000Ме, вітамін D3 600МЕ, вітамін Е 550мг, вітамін С 250мг, Ніацин 125мг, Пантотенова кислота 42мг, вітамін В2 17 мг, Вітамін В6 7мг, вітамін В1 8мг, вітамін Н 1, В12 0 , 08 мг, Холіна хлорид 1900 мг, бета-каротин 1,5 мг, хелат цинку аналогічний метіоніну гідроксилази 725 мг, хелат марганцю аналогічний метіоніну гідроксилази 385мг, хелат заліза гідратегліцин 60мг, селенометіонін 60мг, йодат кальцію безводний 2,4мг, DL-метіонін 7000мг, таурин 2000мг, L-лізин 1000мг, L-карнітин 250мг. Антиоксиданти: екстракт токоферолів натурального походження 10 мг.

Норми годування кішки

  • Виробник на упаковці вказує норми годівлі тварини, виходячи з ваги або віку вихованця та рівня його активності. Але завжди варто враховувати особливості вашого улюбленця. Тому краще обговорити добову норму вживання з ветеринаром та узгодити, наприклад, додатковий вологий прикорм, якщо він необхідний;
  • Переходити на корм потрібно поступово. Протягом кількох днів (до тижня) підмішуйте коту нове харчування у звичне невеликими порціями, щоб її харчова система звикла до нового складу. При плавному переході можна виключити або мінімізувати розлад шлунково-кишкового тракту;
  • У вихованця завжди повинен бути доступ до чистої та свіжої води.
Вага кішки, кг Норма годування, гр
2 25-40
2,5 30-45
3 35-55
3,5 38-60
4 40-65
4,5 45-70
5 48-75
5,5 50-80
6 52-85
6,5 55-90

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.