Фермент " Мейто "(пепсин для виробництва сирів), Японія
Мінімальна сума замовлення — 300 грн. Замовлення менше 300 грн не обробляються.
🚗 Відправляємо Новою Поштою
🚗 Кур'єром по Києву — 50 грн, від 2000 безкоштовно
🚗 Кур'єром по Вишгороду безкоштовно.
❌Самовивозу немає
💵 Є оплата при отриманні
Фермент Мейто Фермент «Мейто» є ферментом для згортання молока. Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру. Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим із висівок пшениці. Спосіб приготування: 1. Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно розчинити вміст пакету в 250 мл води. 2. Нагріти свіже домашнє не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів 3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока 4. Дати настоятися близько 20 хв. 5. Процідити через марлю. Надати форму Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг молокосуміші, що переробляється. Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто», можна значно зменшити.
**Комплектація та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження