Фермент сухий (аналог "Мейто"), Туреччина 100шт/уп
Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются
🚗 Отправляем Новой Почтой 🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно 🚗Курьером по Вышгороду бесплатно. ❌Самовывоза нет.
💵 Есть оплата при получении
Микробиальный ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів.
Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальный ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальный реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертывающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальный пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.
- не містить генно-модифікованих організмів (ГМО);
- є продуктом виключно рослинного походження;
- може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока.
- Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.
- Фасовка: фольгований стік (пакетик).
- Вага нетто: 1г.
- 100 шт. В упаковці
- Термін придатності 2 роки.
**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления