Фермент сухий (аналог "Мейто"), Туреччина 100шт/уп
Мінімальна сума замовлення — 300 грн. Замовлення менше 300 грн не обробляються.
🚗 Відправляємо Новою Поштою
🚗 Кур'єром по Києву — 50 грн, від 2000 безкоштовно
🚗 Кур'єром по Вишгороду безкоштовно.
❌Самовивозу немає
💵 Є оплата при отриманні
Микробиальний ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів.
Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальний ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальний реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальний пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.
- не містить генно-модифікованих організмів (ГМО);
- є продуктом виключно рослинного походження;
- може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока.
- Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.
- Фасовка: фольгований стік (пакетик).
- Вага нетто: 1г.
- 100 шт. В упаковці
- Термін придатності 2 роки.
**Комплектація та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження