Фермент сухий (аналог "Мейто"), Туреччина 100шт/уп

Бренд: Інші
Номер: 58465
13грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Микробиальный ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів.

Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальный ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальный реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертывающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальный пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.

  • не містить генно-модифікованих організмів (ГМО);
  • є продуктом виключно рослинного походження;
  • може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока.
  • Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.
  • Фасовка: фольгований стік (пакетик).
  • Вага нетто: 1г.
  • 100 шт. В упаковці
  • Термін придатності 2 роки.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.