Фермент сухий (аналог "Мейто"), Туреччина 100шт/уп

Бренд: Інші
Номер: 58465
13грн

В наявності

Мінімальна сума замовлення — 300 грн. Замовлення менше 300 грн не обробляються.

🚗 Відправляємо Новою Поштою
🚗 Кур'єром по Києву — 50 грн, від 2000 безкоштовно
🚗 Кур'єром по Вишгороду безкоштовно.
❌Самовивозу немає

💵 Є оплата при отриманні

Опис

Микробиальний ренін "Супер Майа" є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів.

Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальний ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальний реннин "Супер Майа" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска "Супер Майа" проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальний пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.

  • не містить генно-модифікованих організмів (ГМО);
  • є продуктом виключно рослинного походження;
  • може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коров'ячого молока.
  • Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.
  • Фасовка: фольгований стік (пакетик).
  • Вага нетто: 1г.
  • 100 шт. В упаковці
  • Термін придатності 2 роки.

**Комплектація та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.