Фермент Super Lacta Рідкий молокозгущувач для всіх сортів сиру, 100мл
Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются
🚗 Отправляем Новой Почтой 🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно 🚗Курьером по Вышгороду бесплатно. ❌Самовывоза нет.
💵 Есть оплата при получении
Мікробіальний ренін «Супер Лакта» – це фермент для згортання молока і подальшого виготовлення сирів різних сортів. Мукорпепсин отриманий з грибів Mucor pusilus і Mucor miehei.
Особливості:
-
Застосовується як замінник сичужних ферментів тваринного походження.
-
По амінокислотному складу схожий на телячий пепсин (сичужний фермент), але не містить ферментів тваринного походження.
-
Повністю рослинний продукт, виготовлений шляхом ферментації чистих культур грибів Rhizomucor Miehei.
-
Не містить ГМО, підходить для овечого, козячого, буйволиного та коров’ячого молока.
Спосіб приготування:
-
Розчинити вміст пакета у 250 мл води.
-
Нагріти свіже молоко (не кип’ячене) до 30–34 °C.
-
Додати 250 мл розчину на 100 л молока або 25 мл на 10 л молока.
-
Дати настоятися приблизно 20 хвилин.
-
Процідити через марлю, надати форму. Для аромату можна додавати спеції.
Рекомендації:
-
Для твердих сирів використовують 5–8 г «Супер Лакта» на 1000 кг молокосуміші.
-
Якщо швидкість згортання не важлива, дозу можна зменшити.
-
Одного флакона достатньо для 150 л молока.
**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления