Фермент Super Lacta Рідкий молокозгущувач для всіх сортів сиру, 100мл

Бренд: Інше
Номер: 69415
61грн
Немає в наявност

Немає в наявності

Мінімальна сума замовлення — 300 грн. Замовлення менше 300 грн не обробляються.

🚗 Відправляємо Новою Поштою
🚗 Кур'єром по Києву — 50 грн, від 2000 безкоштовно
🚗 Кур'єром по Вишгороду безкоштовно.
❌Самовивозу немає

💵 Є оплата при отриманні

Опис

Мікробіальний ренін «Супер Лакта» – це фермент для згортання молока і подальшого виготовлення сирів різних сортів. Мукорпепсин отриманий з грибів Mucor pusilus і Mucor miehei.

Особливості:

  • Застосовується як замінник сичужних ферментів тваринного походження.

  • По амінокислотному складу схожий на телячий пепсин (сичужний фермент), але не містить ферментів тваринного походження.

  • Повністю рослинний продукт, виготовлений шляхом ферментації чистих культур грибів Rhizomucor Miehei.

  • Не містить ГМО, підходить для овечого, козячого, буйволиного та коров’ячого молока.

Спосіб приготування:

  1. Розчинити вміст пакета у 250 мл води.

  2. Нагріти свіже молоко (не кип’ячене) до 30–34 °C.

  3. Додати 250 мл розчину на 100 л молока або 25 мл на 10 л молока.

  4. Дати настоятися приблизно 20 хвилин.

  5. Процідити через марлю, надати форму. Для аромату можна додавати спеції.

Рекомендації:

  • Для твердих сирів використовують 5–8 г «Супер Лакта» на 1000 кг молокосуміші.

  • Якщо швидкість згортання не важлива, дозу можна зменшити.

  • Одного флакона достатньо для 150 л молока.

**Комплектація та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.