Hills PD Canine D/D з качкою корм для собак при харчовій алергії 1,5 кг

Бренд: Hill’s
Номер: 67777
890грн
Немає в наявност

Немає в наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Hill’s Prescription Diet d/d Сухий корм для собак

Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet d/d з качкою та рисом – містить єдине джерело тваринного білка (качка), споживання якого зазвичай не викликає у собак небажаних реакцій на певні компоненти їжі. Обмежена кількість легкозасвоюваного білка і вуглеводів допомагає уникати поширених видів харчової алергії.

Корм для собак Hill’s Prescription Diet d/d може допомогти у лікуванні дерматиту зі свербежем, хронічного гастроентериту, запальних захворювань кишківника, хронічного отиту зовнішнього вуха, блошиного алергічного дерматиту і контактного дерматиту, а також для підтримання функції шкіри у разі дерматозів і надмірного випадіння шерсті у дорослих собак. Корм має високий вміст лінолевої кислоти, суміш ейкозапентаєнової і докозагексаєнової кислот, а також обмежену кількість ретельно відібраних джерел білка та вуглеводів.

 

Свербіж шкіри у собаки може бути спричинений безліччю факторів, зокрема чутливістю до певних компонентів їжі. Гарна новина у тому, що у більшості випадків позбутися шкірних проявів алергії допомагає вибір правильного корму. Фактично d/d – це клінічно перевірений корм, що допомагає уникати небажаних реакцій на певні компоненти їжі.

Переваги:

• Гіпоалергенний: допомагає послаблювати прояви харчової непереносимості і підтримувати здоров’я шкіри
• Новітня білкова рецептура містить єдине джерело тваринного білка – качка, та єдине джерело рослинного білка – рис
• Не містить соєвого білка
• Для підвищення смакових якостей сухий корм покривають гідролізованими тваринними білками, на які у вашого улюбленця навряд чи виникне алергія
• Може стати корисним для собак із хронічним отитом зовнішнього вуха, міжпальцевим свербежем або перианальним свербежем (які можуть бути ознаками побічної реакції на корм) та атопією
• Також завдяки вмісту важливих поживних речовин буде корисний собакам із захворюваннями шкіри неалергічного походження
• Риб’ячий жир із високим ступенем очищення для виключення будь-яких залишків білка, доданий як джерело жирних кислот омега-3
• Допомагає покращити травлення та якість випорожнень 
• Допомагає підтримувати захисну функцію шкіри
• Живить і підтримує здоров’я шкіри. Ви неодмінно помітите покращення

Рекомендована тривалість дієтотерапії: при несприятливій реакції на їжу та її компоненти: 3-8 тижнів, якщо ознаки харчової непереносимості зникли, то цей раціон можна. використовувати спочатку до 1 року; для підтримки функції шкіри при дерматитах та надмірній втраті шерсті: спочатку до 2 місяців. 
Перш ніж використовувати корм, попросіть вашого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації з годування вашого улюбленця. 
Детальні рекомендації щодо годування дивіться на пакунку.
Придбали цей корм уперше? Змішуйте старий і новий корм вашого улюбленця, поступово зменшуючи кількість старого та збільшуючи кількість нового протягом щонайменше 7 днів.

Склад: злаки, м’ясо і продукти тваринного походження (курка 8%), олії, жири, екстракти рослинного білка, насіння, мінерали. Речовини для залуження сечі: цитрат калію (4г/кг), карбонат кальцію (1,5г/кг). 
Добавки (на кг): залізо - 76,0 мг, йод - 1,2 мг, мідь - 7,5 мг, марганець - 7,9 мг, цинк 3 - 157 мг, селен - 0,2 мг, з натуральними антиоксидантами.

Важливо: Слідкуйте за тим, щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
1-5 кг
Клас
Супер-преміум
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.