Hills PD Gastrointestinal Biome для кішок при діареї і розладах травлення 605850

Бренд: Hill’s
Номер: 67953
1 038грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Сухий корм для кішок Hill's Prescription Diet gastrointestinal Biome, з куркою – легкозасвоювана повнораціонна дієта, що допомагає усунути порушення засвоєння поживних речовин в кишечнику і налагодити травлення у дорослих кішок. Раціон відрізняється підвищеним вмістом клітковини, натрію, калію і легкозасвоюваних інгредієнтів.
Корм Hill's Gastrointestinal Biome розроблений дієтологами і ветеринарними фахівцями з використанням передової технології інгредієнтів ActiveBiome+ і продемонстрував клінічну ефективність у кішок з діареєю або запором всього за 24 години, а також він сприяє нормалізації стільця, харчування мікробіома кишечника і зниження.
Такі характеристики роблять раціон Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome правильним вибором для живильної підтримки кішок із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, що піддаються корекції за допомогою клітковини.
Рекомендації: для кішок з ентеропатією, що піддається корекції за допомогою клітковини, або запором (зі збереженням моторики шлунково-кишкового тракту), в тому числі схильних до зайвої ваги.

Гідність:
* Унікальна суміш харчових волокон ActivBiome + підтримує Регулярний нормальний стілець, живить і активує мікробіом кишечника для утворення корисних речовин з антиоксидантними і протизапальними властивостями, додатково сприяє тривалій підтримці здоров'я шлунково-кишкового тракту.
* Розчинна і нерозчинна клітковина допомагають при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, що піддаються корекції за допомогою клітковини.
* Омега-3 жирні кислоти допомагають перервати цикл запалення
* Перетравність білка сприяє легкому засвоєнню незамінних амінокислот.
* Гарбуз і подорожник є джерелом клітковини для підтримки здоров'я травлення.
* Антиоксиданти вітамін C і E зменшують кількість вільних радикалів в клітинах організму і підтримують імунну систему
* S + OXSHIELD: спеціальна формула сприяє оздоровленню сечової системи у тварин, завдяки чому зменшується ризик утворення струвітних і кальційоксалатних каменів.

Склад: злаки, м'ясо та продукти тваринного походження (курка 14%), екстракти рослинних білків, продукти рослинного походження, рослинні олії, жири, фрукти, мінерали, насіння льону. Легкозасвоювані інгредієнти: дегідратований білок курки та індички, кукурудзяний глютен, тваринний жир, рисова крупа пивоварна, Кукурудза.
Добавки (на кг): залізо – 66,7 мг, йод – 1,0 мг, мідь – 6,6 мг, марганець – 6,9 мг, цинк – 138 мг, селен – 0,2 мг, з натуральними антиоксидантами.
Поживні речовини: білки – 34,4%, жири – 17,2%, сира клітковина – 5,3%, сира зола – 5,6%, кальцій – 0,77%, фосфор – 0,62%, натрій – 0 ,28%, калій – 0,87%, магній – 0,07%; на 1 кг: вітамін A – 11127 МО, вітамін D3 – 915 МО, вітамін E – 675 мг, Вітамін C – 110 мг, бета-каротин – 1,5 мг.
Енергетична цінність: 3786 ккал / кг

Рекомендується годувати цим кормом не менше 7 днів в періоди гострої діареї і відновлення після неї 1-2 тижні. При порушенні всмоктування поживних речовин від 3 до 12 тижнів.
Перш ніж використовувати корм, попросіть свого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації щодо годування вашого вихованця.
Придбали цей корм вперше? Змішуйте старий і Новий корм вашого улюбленця, поступово зменшуючи кількість старого і збільшуючи кількість нового протягом не менше 7 днів.
Детальні рекомендації по годівлі дивіться на пакеті.

Важливо: стежте за тим, щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
1-5 кг
Клас
Супер-преміум
Фізіологія
Дорослий
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.