КардіоВет 90тб.

Номер: 39241
1 020грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Препарат призначений для дорослих собак із проблемами серцево-судинної системи. Може використовуватися як доповнення до основного медикаментозного лікування і як монопрепарат на ранніх стадіях захворювань серцево-судинної системи.

Основними показаннями для застосування препарату є кардіоміопатія (ураження серцевого м'яза, що характеризується дистрофічними та склеротичними процесами в тканинах серця, прогресуючою серцевою недостатністю та аритмією) та ендокардіоз (дегенеративне захворювання клапанів серця, в основному мітрального клапана).  Препарат дозволяє регулювати рівень кальцію в крові, що запобігає утворенню бляшок на стінках клапанів, регулює частоту скорочень серцевого м'яза, має протиаритмічну дію. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з ветеринаром.

Основними компонентами препарату є:

  • L-карнітин – це четвертинний амін, що складається з лізину та метіоніну. Його головна функція – метаболізм довголанцюгових жирних кислот та продукція енергії. 95% загального карнітину присутнього в організмі знаходиться у міокарді, що доводить, що одна з його функцій – забезпечення енергії для постійної насосної діяльності серця. Додавання L-карнітину допоможе захистити міокард від надмірної акумуляції жирних кислот усередині клітин міокарда.
  • Таурін - одна з важливих речовин для здорового метаболізму серця. Вона відіграє ключову роль у метаболізмі міокарда шляхом регулювання рівнів іонів кальцію та осмотичного потенціалу, нейтралізації вільних радикалів. Він також становить 40% вільних амінокислот у міокарді. Таурін має антиаритмічні властивості, він регулює кількість серцевих скорочень в залежності від рівня іонів кальцію, а також забезпечує цілісність клітин міокарда.
  • Коензим Q10 (убіхінон) - важливий для процесу продукції енергії в організмі. Він також є природним антиоксидантом у мітохондріях, де завдяки інтенсивній продукції енергії необхідної для роботи серця виробляється велика кількість вільних радикалів.
  • Селен – це інтегральна частина ферменту глутатіону пероксидази, який залучений до антиоксидантних механізмів. Його функції сильно залежать від вітаміну E. Головна функція селену – попереджати ефекти окислювального стресу, що є одним із ключових елементів патогенезу дилатаційної кардіоміопатії.
  • Вітамін E (у поєднанні із селеном) – це міцний антиоксидант, він захищає від надмірного скорочення клітин серцевого ендотелію. Вітамін E також знижує адгезію і агрегацію тромбоцитів у коронарних артеріях, що сприяє потоку крові через судини, що живлять серце.

Склад:   L-карнітин тартрат, Коензим Q10 (включаючи L-карнітин), Вітамін E, таурін.

Дозування:

- собаки з масою тіла до 15 кг – 1 таблетка двічі на день.

- собаки з масою тіла понад 15 кг – 2 таблетки двічі на день.

У випадках, коли вага собак перевищує 40 кг, ветеринарний лікар може збільшити дозу.

Фасування:   90 таблеток

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.