Pro Plan Sterilised Cod & Trout корм для стерилізованих котів з тріскою та форелью

Бренд: Pro Plan
Номер: 68802
576грн

В наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Pro Plan Sterilised Cod & Trout Сухий корм для кастрованих/стерилізованих котів та кішок з тріскою та фореллю

Корм для стерилізованих кішок і кастрованих котів - корм з високим вмістом білка та низьким вмістом жиру, що поєднує всі потрібні поживні речовини, включаючи вітаміни А, С та Е. Забезпечує pH баланс сечі. Містить OPTIRENAL, унікальну формулу, яка сприяє здоров'ю нирок. Підтримує здоров'я сечовивідних систем у стерилізованих кішок та кастрованих котів, які належать до групи підвищеного ризику захворювань нижнього відділу сечовивідних шляхів (ЗНОМП) у котів, за допомогою збалансованої формули, яка знижує ризик утворення сечових каменів. Допомагає підтримувати оптимальну вагу тіла завдяки квазістатичному збалансованому вмісту білків, вуглеводів та жирів. Високий вміст білків (42%) та низький вміст вуглеводів (12%). Допомагає захистити зуби від утворення нальоту та зубного каменю завдяки хрусткій текстурою крокет.

Містить OPTIRENAL®, унікальну формулу, сприяє здоров'ю нирок:

  • Підтримує здоров'я сечовивідної системи у стерилізованих кішок та кастрованих котів, що належать до групи підвищеного ризику захворювання нижнього відділу сечовивідних шляхів (ЗНВСШ) у котів, за допомогою збалансованої формули, знижує ризик утворення сечових каменів
  • Допомагає підтримувати оптимальну вагу тіла завдяки збалансованому вмісту білків, вуглеводів та жирів. Високий вміст білків (41%) та низький вміст вуглеводів (12%)
  • Допомагає захистити зуби від утворення нальоту та зубного каменю завдяки хрумкій текстурі крокет

Склад

тріска (16%), сухий білок птиці, кукурудзяний глютен, рис, кукурудза, пшеничний глютен, пшенична крупа, концентрат білка гороху, форель (4%), клітковина, тваринний жир, мінеральні речовини, яєчний порошок, риб'ячий жир, консерванти, гідролізат білків тваринного походження, дріжджі, вітаміни, амінокислоти, антиоксиданти.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
1-5 кг, 10 та більше
Клас
Супер-преміум
Фізіологія
Стерилізований
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.