Puppy Milk Beaphar-Молоко для цуценят

Бренд: Beaphar
Номер: 25650
0грн
Немає в наявност

Немає в наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Опис Puppy milk Beaphar

Замінник молока для цуценят – відмінне, а головне правильне рішення господаря у той період, коли щеняті слід відійти від своєї мами. Кожна упаковка складається з певної кількості порошку, який потрібно додати в гарячу воду, і розмішувати до зникнення грудочок.

Puppy milk виготовлений із сироватки, яка легко засвоюється в шлунку навіть новонароджене цуценя. Такий замінник молока містить в собі всі корисні та необхідні вітаміни, мікро - і макроелементи, яких потребує щеня на першому етапі життя.

Виробник Beaphar ретельно стежить за якістю і технікою виробництва всіх виготовляються продуктів, і зокрема замінника молока для цуценят, тому їх продукція має бездоганну репутацію.

Беафар замінник молока може використовуватися не тільки в якості добавки до щоденного раціону, але також може бути використаний як основне годування для осиротілих цуценят. Цей замінник молока можна сміливо використовувати і для годуючих мам, адже він стимулює появу великої кількості молока, яке ніколи не буде зайвою для цуценяти.

Таке спеціальне та збалансоване молоко для цуценят купити ви зможете в нашому інтернет-магазині за доступною ціною, а також усі спеціальні пристосування для годування: пляшечки, соски. У кожнім упакуванні є необхідна інструкція щодо дозування, а також ви зможете прочитати додатково там про всі складові замінника молока.

Процес приготування дуже простий і не вимагає особливих зусиль. Вам необхідно правильно розвести молоко, для цього візьміть стерилізовану посуд, а точніше пляшечку, і насипте 30 г порошку, залийте 105 мл гарячої, але не киплячої води. Розмішуйте суміш до повного розчинення порошку. Головне, щоб вода була не киплячою, щоб молоко не втратило всі корисні властивості.

У разі таких побічних проявів, як діарея, бажано зменшити кількість молока на час. Приготовлена суміш зберігається добу, після цього строку її слід вилити, і приготувати свіжу.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.