Рекс Корм для цуценят курка з рисом 40304

Бренд: Інші
Номер: 67265
520грн
Немає в наявност

Немає в наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Rex Natural Range Puppy сухий корм для цуценят з куркою і рисом: улюблені ласощі і користь

Сухий корм Рекс для цуценят-це повноцінний раціон для щоденного вживання. У ньому є все необхідне для підтримки життєдіяльності вашого улюбленця. Склад задовольняє потреби зростаючого організму.

Технологія виготовлення корму Рекс для цуценят

Збалансований набір якісних інгредієнтів забезпечує зростання і підтримує здоров'я вихованця. В основі виробництва лежить 15-річний досвід у сфері харчування домашніх тварин. Застосовуються інноваційні технології та перевірка в лабораторіях. Компанія дотримується високих стандартів, завдяки чому продукція виходить якісною.

Для приготування корму Рекс для цуценят використовується тільки свіже м'ясо. Такий підхід забезпечує мінімальний вміст денатурованих білків і жирів в складі. Зберігається велика кількість вітамінів. Тварині подобається продукт з вмістом свіжого м'яса, так як задовольняє природну потребу. Він добре засвоюється, не викликає харчової алергії.

Особливості та переваги сухого корму Рекс для цуценят

Продукт на 100% складається з натуральних інгредієнтів. Штучні добавки відсутні. Основні переваги Rex Natural Range Puppy Chicken & Rice:

Поліпшення зовнішнього вигляду вовни. Включення жирних кислот омега - 3 і омега-6 необхідно зростаючому організму. Елементи збалансовані і зменшують вплив зовнішніх негативних факторів. Шерсть виглядає здоровою і блискучою

Позитивний вплив на шкіру. Підтримує покрив у належному стані, запобігає виникненню запальних процесів

Контроль ваги. Rex Natural Range Puppy містить L-карнітин, необхідний для нормального обміну речовин. Рівень калорійності-низький. Природні антиоксиданти сприяють збереженню бадьорості і активності

Поліпшення стану порожнини рота. Оптимальний баланс фосфору і кальцію. Фосфати зменшують кількість відкладень на зубах, запобігають утворенню зубного каменю

Застосування виключно натуральних інгредієнтів забезпечує позитивний вплив на здоров'я.

Склад корму Rex для цуценят:

  • м'ясо курки
  • рис
  • ячмінь
  • рибне та м'ясне борошно
  • м'якоть буряка
  • витяжка з курячої печінки
  • кукурудза
  • пшениця
  • екстракти трав

Дріжджі, лляне насіння і яйця забезпечують маленьку собаку необхідними вітамінами і мінералами. Овочі та злакові служать джерелами клітковини для хорошого травлення.

Норми годування сухим кормом Рекс для цуценят

Добовий раціон бажано розділити на 2 або 3 порції. Для отримання хорошого результату дотримуйтеся одного і того ж розпорядку годування. Обсяг безпосередньо залежить від віку, ваги і ступеня активності вихованця. Враховується порода собаки і особливості навколишнього середовища. Щоб сухий корм Rex для цуценят повноцінно засвоювався і не завдавав шкоди, забезпечте вільний доступ до питної води.

Замовити продукт можна за допомогою форми сайту. Всього кілька кліків-і ви купите товар з доставкою по Україні. Клієнтів чекають подарунки, акції та накопичувальні знижки. По Києву товар може доставити кур'єр компанії.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
1-5 кг
Клас
Беззерновий
Вік
Цуценя
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.