Рекс корм для цуценят великих порід з куркою 14кг 45767

Бренд: Rex
Номер: 69163
2 018грн
Немає в наявност

Немає в наявності

Минимальная сумма заказа - 300 грн. Заказы менее 300 грн - не обрабатываются


🚗 Отправляем Новой Почтой
🚗 Курьером по Киеву - 50 грн, от 2000 бесплатно
🚗Курьером по Вышгороду бесплатно.
❌Самовывоза нет.


💵 Есть оплата при получении

Опис

Rex Natural Range Puppy Large Breed Chicken & Rice сухий корм для цуценят великих порід

Корм для цуценят з 100% натуральних інгредієнтів, основні переваги якого:

  • Оптимальний ріст: містить легкозасвоювані поживні речовини для додання великої кількості білка, необхідного для росту. Належний баланс вітамінів і мінералів (вітамін D, кальцій і фосфор) для підтримки розвитку цуценя.
  • Для великих порід: корм з великими гранулами, придатними для великих порід, був спеціально розроблений для забезпечення домашніх тварин помірним рівнем жиру, що допомагає підтримувати здорову вагу і, таким чином, піклується про суглоби.
  • Для шкіри і шерсті: відповідне співвідношення Омега-3 і Омега-6 жирних кислот, життєво необхідних організму, зменшує вплив запалень, наприклад дерматиту. Корми також сприяє підтримці здоров'я шкіри і блиску шерсті.
  • Привабливий смак: свіжі і натуральні інгредієнти і особлива текстура корму допоможе задовольнити навіть найвибагливіші смаки.
  • Здоров'я травної системи (фруктоолігосахариди і мананолігосахариди): маючи пребіотичний ефект, вони сприяють розвитку корисних мікроорганізмів, допомагаючи збалансувати кишкову флору. Вони сприяють поліпшенню засвоєння їжі і зміцненню імунної системи.
  • Хороша засвоюваність: зроблена з природних, високоякісних інгредієнтів. Містить свіже м'ясо, яке надає високоякісні білки, а також рис, який є джерелом легко засвоюваних вуглеводів, які зберігаються за допомогою природних антиоксидантів.

Склад

Свіжа курятина (20%), борошно з м'яса птиці, рис (15%), кукурудза, пшениця, пташиний жир, ячмінь, гідролізат курячої печінки, бурякова м'якоть, рибне борошно, дріжджі, риб'ячий жир, яйця, мінеральні речовини, цикорій (джерело ФОС – 0,1%), МОС – 0,05%, юка Шидигера, Глюкозамін 30 мг/кг, хондроїтин 30 мг/кг.

**Комплектация и характеристики товара могут изменяться производителем без уведомления

Характеристики
Вага упаковки
10 та більше
Клас
Супер-преміум
Розмір собаки
Великий
Вік
Цуценя
Відгуки покупців
Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.